Om Spot On

Spot on er min personlige blog.

Der vil komme mange indlæg om unge, studerende og forældre og ikke mindst praktisk pædagogik der interesserer mig en del.

Indlæg, artikler og andet stof er mine private tanker omkring livet. Tanker og følelser jeg har erhvervet mig gennem et langt (og still on going) og fantastisk liv i blandt mange mange forskellige mennesker.

Der er mulighed for at stille spørgsmål, i forhold til unge, teenagers, forældreskab og studerende som jeg så vil forsøge at svare bedst muligt.

Hvem er jeg:

skc3a6rmbillede-2013-07-13-kl-10-46-25.png

John-Erik, arbejder som coach, kursus- og foredragsholder og har gjort dette i rigtig mange år.
Jeg er gift med min smukke kæreste og har en forrygende teenage datter.Jeg er enorm glad og ikke mindst taknemlig og ydmyg overfor alle de fantastiske ting der sker og er sket løbende i mit liv. Og jeg bliver ved med at tro på at mange af de bærende elementer i det at være blandt andre mennesker handler om tillid, tryghed, motivation og glæde.

Jeg har et par andre hjemmesider hvor du kan se lidt mere om hvad jeg laver:

http://www.bang-coaching.dk – her det hele startede da jeg blev selvstændig

http://www.bang-akademi.dk – her hvor vi er kommet til nu, kun for at tage det endnu nogle flere skridt videre

http://www.ba-erhverv.dk – well erhvervslivet er også blevet interesseret i mange af de ting som vi går og laver i Bang Akademi, så vi har konstrueret en hjemmeside til dem som er skåret lidt anderledes

ps. Mig og tegnsætning har aldrig helt være venner, jeg gør mit bedste 🙂 men hvis alle indlæg skulle gennem min faste tegnsætningslæser kom der aldrig til at stå noget på denne blog. Derfor, hvis du finder en kommafejl eller andet i den retning, så bær over med denne og tænk “Skidt pyt” der står i det mindste noget…

Skriv en kommentar