Succesfulde mennesker

Succesfulde mennesker

 

Som coach arbejder jeg meget med, hvordan man bevæger sig med forskellige udfordringer i sit liv. Hvordan man kommer videre og hvordan man opnår succes med sit liv.

 

Jeg har udviklet små forskellige modeller jeg bruger når jeg coacher eller holder kurser, modeller som viser folk forskellige tankemønstre.

Blandt andet modeller for, hvad der står i vejen for, at komme frem mod det personlige mål og ikke mindst hvad man skal gøre for at opnå succes og ikke mindst eget personlige mål.

 

Yderligere er der er nogle kendetegn der går igen hos dem, jeg så ydmygt får lov til at møde. Nogle kendetegn, handlinger, tankemønstre mm.

Jeg har listet dem op, renskrevet dem lidt og her kommer en del af de faktorer jeg mener er vigtige for at opnå succes i dit liv.

Faktorer som jeg har set mennesker tage i brug i deres vej til at opnå succes.

Succes skal her forstås som evnen til at nå de ting man gerne vil opnå. Uagtet størrelsen på denne ting.

Når først du begynder at bruge nedenstående redskaber sker der altid et eller andet.

Jeg har set det ske igen og igen.

 

Successtrategier – eller succesredskaber

 

  1. Ha´ et klart mål med hvad det er du vil opnå. Definer det og gør det lækkert og attraktivt.
    Mange mennesker har drømme, men det øjeblik en drøm bliver lavet om til et mål, forpligter det og du er nødt til at sigte efter dette mål.
    Hvis målet virker for uoverskueligt, så lav delmål på vejen – og husk at fejre hver eneste gang du opnår et delmål. Det er superfedt… J
  2. Du skal være parat til at gøre en aktiv indsats og ikke blot være en tilskuer til dit eget liv.
    Alle har ret til at få og nyde en personlig succes, men det kræver også at du gør noget, at du er aktiv, undersøgende og handlende.
    Det kan sagtens være, at du laver fejl undervejs, men hvis du bruger hver eneste lille fejl som et læringspunkt, bliver du kun klogere.
    Så lige så meget du fejrer at opnå et delmål, lige god ide er det at fejre når du har lavet en fejl, for du er kun blevet klogere.
  3. Vær ikke bange. Subtile funktioner i vores hjerner gør os lette ofre for at komme til at ”dumme sig” og føle at vi bliver udstillet.
    Men husk på at kloge mennesker dummer sig og lærer af dette, altså de bliver klogere. Ej heller skal du være bange for hvad andre siger, ofte er folk der peger fingre blot nogle der er rigtig bange for at blotte sig og lave fejl.
    Af selv samme årsag er de jo fejlfri…
    Hvor mange fejlfri mennesker tror du har skabt noget i denne verden?
  4. Tænk positivt. Selv når tingene ikke fungerer, er det vigtigt at du fokuserer på positive ting i det der ikke fungerer.
    Når du er positiv eller har en positiv tilgang til tingene ”smitter” du også andre med din glæde. Hvad du giver til andre, får du tilbage på den ene eller anden måde. Og så er det ganske enkelt sjovere at være sammen med positive mennesker.
  5. Husk at handle på dine analyser. Mange mennesker tænker og tænker og analyserer og analyserer og der sker ikke så meget.
    Det er i handlingen læringen og udviklingen ligger og hvis du laver fejl, så husk at det er af fejl vi lærer.
  6. Janteloven findes kun et sted… inden i dig selv.
    Du skal aldrig måle dig med andre, men kun med dig selv. Og så længe du lærer lige så længe udvikler du dig.
  7. Success´en afhænger af din vilje til at tro på dig selv og som det vigtigste, at blive ved med at gå den vej du har planlagt.
    Så selv når tingene er svært er det vigtigt at du bliver ved med at tro på det du er i gang med at skabe.
  8. Vær fokuseret på at nå dine mål. Pas på med at bruge tid på ting der ikke er relevante.
    Vær fokuseret og husk også at holde fri og passe på dine kære.
    Vær fokuseret og pas på dig selv. Få trænet, og tænk over hvad du spiser.
    Det er din tid, dit liv og ikke mindst din krop og det hele skal vare hele livet.
  9. Tænk stort. Tænk frem i tiden men husk også at have fokus på det helt nære.
    Vær et stjernebillede, et kort de kan følge, for andre inden for dit felt. Og på et tidspunkt er det dig de følger.
    Husk at andre mennesker som vi følger også er startet fra scratch en dag.

10. Vær generøs og taknemlig. Livet er ikke en bankforretning hvor du får renter af tjenester du giver, så lad være med at forvente at få i tifold tilbage.
Det er dit liv og dine erfaringer. Øs af dette vær taknemlig over at andre lytter til dine erfaringer.

11. Vær fleksibel.
Livet er tilbøjelig til ikke at lade sig fastlægge – så når noget ikke lige går som forventet, så sørg for at trække læringspunkter ud af dette. Fleksible mennesker kommer ganske enkelt længere med det de vil.

12. Find dig nogle forbilleder du kan blive inspireret af. Andre der har ”gået vejen”. Andre der har gjort deres drømme til mål. Find de nøglepunkter de bruger og gør dem til dine egne.

Skriv en kommentar