be inspired

På denne side finder du links til filmklip, video, tekst eller andet som jeg finder inspirerende, rørende, motiverende eller andet. I alle fald noget der på et niveau rør mig.

Refugees United Som skoleleder mødte jeg Christopher og David. De var vikarer på den skole hvor jeg var leder. En dag spurgte de om jeg ikke ville være med i bestyrelsen i deres nye firma… de havde fået en god ide.
Ideen var ganske simpelt, vi laver en søgemaskine hvor flygtninge der er blevet borte fra hinanden under flugten, kan finde hinanden.
Det var i midt 00´erne. I dag mødes de to herrer med præsidenter, de største virksomhedsguruer og direktører og de er sponsoreret af nogle af verdens største firmaer til at holde deres forrygende søgemaskine kørende.
De fik en ide, de troede på den og de blev ved og ved – på trods af modstand, tekniske fejl, mangel på økonomi og meget andet. Alligevel eksisterer denne søgemaskine i dag til forsvundne flygtninges hjælp.
Og kun fordi de to “drenge” blev ved med at tro på deres ide!

Derek Redmond – Oympiaden 1992 – Han får en skade midt i løbet, men vælger på trods af smerte mm. at gennemføre hans eget løb. Nogle gange vinder man ikke nødvendigvis medaljer selvom man er en vinder.
Denne video eksisterer i mange forskellige versioner på nettet. Jeg har prøvet at finde den mindst dramatiske, hvor det er menneskets vilje der tilskrives handlingen.
Noget jeg hylder så inderligt!

Rita Pierson – om hvad alle elever fortjener

Sir Ken Robinson om kreativitet – eller hvad der måske “slår kreativitet ihjel”

Amy Cuddy Dit kropssprog taler og hvis du skulle være i tvivl så se denne lille film (Tedtalk) Super inspirerende

www.lajlaskafte.dk min smukke hustrus hjemmeside. Hun er ikke blot min hustru, men også en af mine største inspirationskilder.

Sir Ken Robinson om ADHD epedimi – eller hvad det nu er!

Need a laugh 🙂 det er ikke alle der har Danmarks mest kendte hund som jeg, eller rettere vi har hjemme hos os.
Faktisk er denne hund så kendt, at en dag ved en Røde Kors indsamling, hvor det ringede på og vores hund kiggede frem, sagde indsamler damen med et stort smil mens hun hilste på hunden; “…..neeej det er jo Waldi… jeg er facebookven med Waldi…..” (suk)

Skriv en kommentar